21 Mart 2009 Cumartesi

Parça Kontör Sitesi, Parça Kontör Programı

Turkcell, Vodafone, Avea parça kontör satıyorum. Birçok kontör sattığım cep telefon bayisi müşterim var, bir web sitesi açmak istiyorum. Böylece müşterilerime web sitesi üzerinden parça kontör satmak istiyorum. Sipariş verilsin ve ben yükledikten sonra otomatik olarak bayinin bakiyesinden düşsün. Hatta bazı parça kontörleri aldığım firmalar var, sistem onlara otomatik bağlanıp benim yerime kontör göndersin ve bayilerin hesaplarından tutarı otomatik düşsün…

Ve daha birçok özelliği bu sayfada okuyabileceğiniz, parça kontör siteleri için hazırladığımız e-kts (elektronik kontör takip sistemi) uygulaması tam size göre. Bu uygulama ile tüm gsm operatörlerinin kontörlü hatlarına (ön ödemeli) kontör sipariş talebi ve yükleme takibi yapılabilmektedir.

Parça kontör programı ile ilgili tüm detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca merak ettiğiniz diğer konularda yardım sayfalarımıza bakabilir veya satış fiyatlarımız sayfasından satış fiyatlarını öğrenebilir ya da gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Parça Kontör Takip Sistemi (e-KTS)

Sistemin Amacı Nedir:Parça kontör satışı yapan bayi ve kontörleri yükleyen ana bayi arasında iletişimi sağlayan bir kontör sistemdir.

(demo kullanıcı adı ve şifresi için bizi arayın)

Sistem Hakkında:

Parça kontür sistemi, kontör bayisi ve ana bayi ile parça kontör sitesi sahibi arasında veri alışverişi üzerine kuruludur.

Yasal mevzuat gereği, internette bu şekilde online çalışan ve tüm gsm operatörlere kontör gönderen otomatik bir sistem yoktur.

Bizim satmakta olduğumuz bu parça kontör sistemi, ONLINE ÇALIŞMAMAKTA olup, Tüm GSM operatörlerini (Turkcell, Vodafone, Avea) kapsayan bir yapıda ve OFFLINE olarak, bayi, ana bayi ve distrübütör olarak 3′ lü şekilde çalışan bir iletişim, takip, onay, izleme ve raporlama yapan parça kontör sistemidir.

Desteklenen Sistemler:

Parca Kontor sistemi PHP dilinde kodlanmış olup, PHP ve MYSQL desteği olan Windows, Linux ve Unix türevi tüm sunucularda sorunsuz çalışmaktadır.

İnternette, bu ayarlarda hizmet veren birçok web hosting firması mevcuttur. Ayrıca biz de parça kontör siteleri için domain (alan adı) ve hosting (barındırma) hizmeti veriyoruz.

Hiç yorum yok: